Πολιτική Απορρήτου

Σεβόμαστε τα προσωπικά δεδομένα των χρηστών μας και έχουμε διασφαλίσει ότι τα προσωπικά τους δεδομένα προστατεύονται όταν χρησιμοποιείτε τις υπηρεσίες μας. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα χρησιμοποιεί τα προσωπικά δεδομένα σας σύμφωνα με τον ευρωπαϊκό κανονισμό GDPR δίνοντας το δικαίωμα στους χρήστες να τα κατεβάσουν, να τα επεξεργαστούν ή να τα διαγράψουν από το ηλεκτρονικό κατάστημα.

1. Χρήση των δεδομένων σας

Εφόσον επιλέξετε να δημιουργήσετε λογαριασμό ή να προχωρήσετε σε αγορά ως επισκέπτης στο ηλεκτρονικό κατάστημα αποθηκεύονται στην βάση δεδομένων μας τα απαραίτητα δεδομένα για να σας αποστείλουμε την παραγγελία σας.

Χρησιμοποιούμε τα δεδομένα σας για να επικοινωνούμε μαζί σας σε περίπτωση προβλημάτων στην παράδοση της παραγγελίας σας. Δεν θα χρησιμοποιήσουμε τα προσωπικά δεδομένα σας για να σας στείλουμε διαφημιστικά. Δεν θα χρησιμοποιήσουμε τα προσωπικά δεδομένα σας για κανέναν άλλο σκοπό εκτός των παραπάνω που αφορούν την σωστή διεκπεραίωση της παραγγελίας σας. Ποτέ δεν θα διαβιβάσουμε τα δεδομένα σας ή θα τα πουλήσουμε σε τρίτα μέρη.

2. Πρόσβαση στα δεδομένα σας

Πρόσβαση στα δεδομένα σας στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα έχουν αποκλειστικά οι εργαζόμενοί μας.  Τα τηρούμενα στοιχεία του αρχείου δύναται να κοινοποιηθούν στις αρμόδιες δικαστικές, αστυνομικές και άλλες διοικητικές αρχές κατόπιν νομίμου αιτήματός τους και σύμφωνα με τις κάθε φορά ισχύουσες νομοθετικές διατάξεις.

3. Ποια δικαιώματα έχετε στα δεδομένα σας

Εάν έχετε λογαριασμό σε αυτόν τον ιστότοπο μπορείτε να ζητήσετε να λάβετε ένα εξαγόμενο αρχείο των προσωπικών δεδομένων που διατηρούμε για εσάς, συμπεριλαμβανομένων τυχόν δεδομένων που έχετε παράσχει σε εμάς. Μπορείτε επίσης να αιτηθείτε να διαγράψουμε τα προσωπικά δεδομένα που διατηρούμε για εσάς. Αυτό δεν περιλαμβάνει δεδομένα που είμαστε υποχρεωμένοι να τηρούμε για διοικητικούς, νομικούς ή λόγους ασφαλείας.

4. Για πόσο καιρό διατηρούμε τα δεδομένα σας

Τα δεδομένα του διατηρούνται επ’ αόριστον. Μπορείτε να αιτηθείτε να διαγράψουμε τα προσωπικά δεδομένα που διατηρούμε για εσάς. Αυτό δεν περιλαμβάνει δεδομένα που είμαστε υποχρεωμένοι να τηρούμε για διοικητικούς, νομικούς ή λόγους ασφαλείας.